0700 - 97 67 42 info@nidler.se

Om mig

Innan ni börjar utforska min hemsida vill jag betona att jag varken är en legitimerad fysioterapeut, osteopat, kiropraktor, naprapat, dietist eller har läst någon form av medicin på universitetet. Däremot har jag gått en treårig utbildning inom fysträning på Middlesex University i London (kandidatexamen, 2017) och har ett brinnande intresse för kost, fysiologi och neurologi. Tanken med denna hemsida är först och främst att ge människor en bättre förståelse för deras hälsoproblem och vägleda dem i rätt riktning. Min tjänst kan beskrivas mer som hälsorådgivning.

Mitt namn är Philip Nidler och jag har under större delen av min uppväxt spelat basket runt om i Göteborgsområdet. För mig har det alltid varit viktigt att träna och odla medvetenhet kring min hälsa. I juli 2017 erhöll jag en kandidatexamen inom Sport and Exercise Science (Strength & Conditioning) från Middlesex University i London, Storbritannien, vilket i Sverige motsvarar en träningslära med fokus på att förbättra idrottares prestationer i deras valda sporter. Hösten 2017 upplevde jag obalanser i kroppen vilken tog väldigt hårt på mig både fysiskt och psykiskt. Jag ser de problem som jag upplevt som en möjlighet, eftersom det fick mig att bli mer intresserad av att studera kroppen i sin helhet.

Idag är jag en följare av holistiska hälsovetare som bl.a. Sten Ekberg, John Bergman, Datis Kharrazian och Mark Hyman. Jag har själv upplevt hur frustrerande det är när ens kropp inte fungerar korrekt, och ser de stora hälsoproblem det kan medföra i dagens samhälle. Därför var det självklart för mig att använda min kunskap för att hoppas på att kunna hjälpa människor. Hos mig kommer du till en trygg miljö. Jag är en god lyssnare och har en avslappnad personlighet, vilket jag anser är viktigt i mötet med människor. Jag har tidigare arbetat som personlig assistent, vilket har lärt mig mycket om hur man bemöter och behandlar människor på ett tryggt och respektfullt sätt.

Varför få hjälp av mig?

 

Idrott och hälsa har alltid varit en stor del av mitt liv. Med min utbildning och mitt ständiga lärande i olika metoder har jag en både bred och djup kompetens. Mitt fokus ligger på att hjälpa just dig med ditt specifika hälsoproblem. Hos mig får du en tillgång till en presentation med en tydlig förklaring till hur kroppens övergripande funktion.
Tillsammans kommer vi gå igenom den viktigaste aspekten i strävan mot bättre hälsa nämligen att identifiera dom 3 stressfaktorerna (kemisk, emotionell och fyiskt) i ditt liv. Med detta perspektiv får vi en övergriplig bild över ditt hälsoproblem.
Jag håller mig även konstant uppdaterad inom fältet genom att delta på seminarier och föreläsningar runt om i världen. Nedan ser ni en lista på de seminarier jag nyss deltagit i, samt kommande som jag ska besöka:

 

05/09/2018 – Funktionsmedicin (Göteborg)

 

14/08/2018 – Wellness for Life (Cumming, GA, USA)

 

19/11/2017 – McGill Level 4: Working with the back pained client (London, Storbritannien)

 

02/02/2017 – McGill Level 3: From Back Pain to Ultimate Performance (London, Storbritannien)

 

Adress: Valhallavägen 128
114 41 Stockholm

2018 © Nidler Alla rättighter är reserverade. 
Producerat av: Frankly Media

E-post: info@nidler.se

 

 

 

 

 

 

Adress: Valhallavägen 128
114 41 Stockholm

Telefon: 0700 - 97 67 42
E-post: info@nidler.se